Reflector met de hoogste efficiency in de tuinbouw!

98%

DIMLUX  ULTRA OPTICS 98 REFLECTOR

The Dimlux Ultra Optics 98 reflector is designed according to the Single Bounce Clear Sight (SBCS) principle and is equipped with Miro silver mirrors. As a result the highest efficiency (98%) of all available horticulture reflectors is achieved.

Voorzien van verstelbare zijreflectoren voor betere overlapping en om muurverliezen te minimaliseren. Vanwege het open ontwerp van de reflector wordt de lamp passief gekoeld, wat een voordeel is voor de levensduur en de efficiëntie van de lamp. Er is een 50mm-aansluiting op de reflector die kan worden gebruikt om de kamertemperatuur aanzienlijk te verlagen door de lucht actief af te zuigen. Er zijn ook optionele add-on reflectoren beschikbaar die kunnen worden geplaatst om het muurverlies nog meer te minimaliseren. Deze reflector is vervangbaar.

This reflector has the same features as the Ultra Optics 98, but comes with an extra Nanotube made of Ultra Clear Glass with anti-reflection Nano coating. As a result of these techniques the highest light transmission of 99% is achieved. The overall efficiency of the reflector in combination with the NanoTube is 97%. This is higher than any other horticultural reflector.

Omdat de luchtinlaat en -uitlaat parallel zijn aangesloten, in plaats van in serie zoals bij conventionele luchtgekoelde reflectoren, zal elke lamp op de optimale temperatuur branden in plaats van te koud of te heet. Dankzij het gesloten koelsysteem zijn de Nanotubes ideaal om de kamertemperatuur aanzienlijk te verlagen in combinatie met CO2-systemen.