Reflector met de hoogste efficiency in de tuinbouw!

98%

DIMLUX EXPERT SERIE
1000W DE EL UHF NANOTUBE

DE DIMLUX EXPERT IS EEN REEKS VOLLEDIGE ARMATUREN INCLUSIEF DE ALPHA OPTICS REFLECTOR

De Dimlux Expert Serie 1000W is een volledig armatuur met elektronisch voorschakelapparaat (evsa). Het armatuur wordt standaard geleverd met de revolutionaire Alpha Optics reflector. Deze reflector is ontworpen volgens het Single Bounce Clear Sight (SBCS) prinicipe en is uitgevoerd met Miro Silver spiegels. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke efficiëntie (98%) behaald van alle beschikbare reflectors in de markt.
Voorzien van instelbare zijreflectoren voor betere overlapping en om reflectieverliezen aan de muur te minimaliseren. Vanwege het open ontwerp van de reflector worden de lampen passief gekoeld, wat een voordeel is voor de levensduur en de efficiëntie van de lamp.
Door middel van de NanoTube kan er parallel worden afgezogen en zal de lamp altijd de ideale temperatuur handhaven waardoor de efficiëntie en levensduur nog hoger komt te liggen. Hierbij is het mogelijk om 20% lumenboost te realiseren, dit is alleen mogelijk als de lamp actief gekoeld wordt.
De NanoTube-armaturen worden geleverd met 2x50 mm-aansluitingen die kunnen worden gebruikt om de kamertemperatuur aanzienlijk te verlagen door 200 m3 / uur koele lucht door elk armatuur te blazen. Er zijn ook optionele ADD-ON reflectoren beschikbaar die kunnen worden geplaatst om het muurreflectieverlies nog meer te minimaliseren. Deze reflector is vervangbaar.

Voltage: 230V
Ingangsvermorgen @100%: 1000W
Ingangsvermogen @boost: 1200W
Ingangsstroom @100%: 4,5A
Ingangsstroom @boost: 5,2A
Ingangsfrequentie: 50/60 Hz
Krachtfactor: >0.95
System PPF: 2470μmol @1200W
Ultra High Frequency (UHF): Ja
Dimmen: Soft dim (7 levels)
Lamp: 1000W Philips Greenpower Extra lamp
Reflector: Alpha Optics 98
Controller: Maxi Controller
Afmetingen: 675 x 275 x 130mm
Gewicht: 6,3kg

Gerelateerde producten

MAXI CONTROLLER

Bedien het Dimlux armatuur met een Maxi Controller

ADD-ON REFLECTOR

Minimaliseert verliezen aan wandreflectie.

PLANTTEMPERATUUR CAMERA

Houd de verdamping van het gewas in de gaten met een plant temperatuur camera.