DIMLUX
PRO SERIES

BOOST TOT

1150W

HET NIEUWE PROFESSIONELE DIMLUX ENTRY-LEVEL LICHTARMATUUR

De Dimlux Expert Serie is het meest geavanceerde en complete belichtingssysteem op de markt. De Dimlux Expert Serie combineert het beste van twee werelden. De Alpha Optics 98 reflector in combinatie met de Xtreme ballast is een volledig armatuur met de hoogste reflector efficiëntie en licht output op de markt.

De ballast is verticaal gemonteerd om de hoeveelheid licht die door het armatuur wordt onderschept te verminderen. De Dimlux Pro-serie heeft de minste lichtonderschepping tijdens een volledige daglichtcyclus. Door gebruik te maken van een GEO Membraan Dit om de druk binnen en buiten de ballast gelijk te maken, dit om te voorkomen dat er bij het afkoelen vocht in de ballast komt. De Dimlux Pro Serie heeft een gesloten ballast in plaats van een open ballast. Dit om te voorkomen dat er vocht in de ballast komt.

PERFECT VERLICHTINGSONTWERP MET ONS ASSORTIMENT ULTRA OPTICS REFLECTOREN

De Alpha Optics 98 reflector is ontworpen volgens het Single Bounce Clear Sight (SBCS) principe en is uitgevoerd met Miro Silver spiegels. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke efficiëntie (98%) behaald van alle beschikbare horticultuur reflectoren. Voor betere overlapping en om wandverliezen te minimaliseren is de reflector voorzien van verstelbare zijreflectoren.

DIMLUX PRO SERIES 

DIMLUX PRO 600W

Your content goes here.
Edit or remove this text inline
Module Content settings
You can also style every|
Aspect of this content

DIMLUX PRO 600W

Your content goes here.
Edit or remove this text inline
Module Content settings
You can also style every|
Aspect of this content

DIMLUX PRO 600W

Your content goes here.
Edit or remove this text inline
Module Content settings
You can also style every|
Aspect of this content

DIMLUX PRO 600W

Your content goes here.
Edit or remove this text inline
Module Content settings
You can also style every|
Aspect of this content

GEMAKKELIJK TE VERVANGEN REFLECTOR

Want hoe gemakkelijker het wordt, hoe beter en sneller, vooral wanneer de reflector op grote hoogte wordt vervangen voor vervanging of reiniging. Bij het kweken in de zomer willen veel glastuinders de reflector verwijderen om te voorkomen dat de reflector verslechtert en om de hoeveelheid schaduw op hun planten te verminderen.

We hebben 3 soorten reflectoren ontwikkeld om aan ieders behoefte aan het best mogelijke bliksemontwerp te voldoen. De Ultra Optics Reflector is zeer snel en eenvoudig op grote hoogte te verwisselen.

Ultra Optic Hybrid 96

De hybride reflector zorgt voor een diepe penetratie in de planten en heeft een grotere overlap met andere armaturen voor een betere uniformiteit. Het verlichte gebied heeft een beeldverhouding van 1,3:1. Deze reflector is de ideale keuze voor veel scenario's omdat hij de beste eigenschappen van de diepe en brede reflectoren combineert. Deze reflector kan voor alle soorten gewassen worden gebruikt. Voor een armatuurafstand van 1,2 bij 1,6 meter (1,92 m²) is de aanbevolen reflectorhoogte 80 cm.

Ultra Optic Wide 98

De Wide reflector verlicht een veel groter gebied, waardoor een zeer korte afstand tussen de planten en de reflector mogelijk is. Door de grotere spreiding is de afstand tussen gewas en reflector voor het 1000W armatuur ongeveer gelijk aan een regulier 600W systeem. Het verlichte gebied heeft een beeldverhouding van 2:1, een rechthoek. De grote zijde van de rechthoek staat loodrecht op de lamp. Deze reflector kan gebruikt worden voor planten die korter zijn dan ca. 75cm, of een zeer open bladerdak hebben (meer plantafstand, minder bossige planten). Dit is ook ideaal voor ruimtes met een zeer laag plafond, of die een rechthoekig kweekoppervlak hebben. Voor een armatuurafstand van 1 bij 2 meter (2m²) is de aanbevolen reflectorhoogte 60cm.
For a fixture spacing of 1 by 2 meter (2m²), the recommended reflector height is 60cm.

Ultra Optic Deep 98

De Deep reflector laat het licht heel diep in de overkapping doordringen. Doordat de Deep reflector meer licht naar beneden en minder naar de zijkanten richt, worden verliezen door muren en looppaden geminimaliseerd. Het verlichte gebied heeft een beeldverhouding van 1:1, vierkant. Deze reflector kan worden gebruikt voor planten die hoger zijn dan ongeveer 75 cm, of een zeer gesloten bladerdak hebben (minder plantafstand, meer bossige planten). Dit is ook ideaal voor gebruik in een kweektent, waar er meer muurreflectieverliezen zijn dan in een grotere ruimte. Voor een armatuurafstand van 1,4 bij 1,4 meter (1,96 m²) is de aanbevolen reflectorhoogte 100 cm.
For a fixture spacing of 1.4 by 1.4 meter (1.96m²), the recommended reflector height is 100cm.

4-CIJFERIGE DISPLAY MET DIM-SCHAKELAAR EN BOOST

Status en alarmen worden op dit scherm weergegeven. De Dimlux Pro-serie is op afstand te bedienen en te bedienen met de dimschakelaar en met een 1000W-lamp en in boost kan deze oplopen tot 1150W.

GESLOTEN & VERTICALE BALLAST

The Dimlux Pro Series has a closed ballast instead of an open ballast. This to prevent
De Dimlux Pro Serie heeft een gesloten ballast in plaats van een open ballast. Dit om te voorkomen vocht dat in de ballast komt. De ballast is verticaal gemonteerd om de hoeveelheid licht die door het armatuur wordt onderschept te verminderen. De Dimlux Pro-serie heeft de minste lichtonderschepping tijdens een volledige daglichtcyclus.

GEO MEMBRAAN

Dit om de druk binnen en buiten de ballast gelijk te maken, dit is om vocht te voorkomen bij het afkoelen in de ballast terechtkomen.

SLIMME BALLAST

De ballast kan softwarematig worden geüpgraded en is klaar voor het nieuwe digitale controllerplatform

SPECIFICATIONS PRO SERIES

Voltage:
Input power @100%
Input power @boost
Input current @100%
Input current @boost
Input frequency Power factor
System PPF
Light source
Reflector
Weight