Reflector met de hoogste efficiency in de tuinbouw!

98%

DIMLUX 
ALPHA OPTICS 98 REFLECTOR

De Dimlux Alpha Optics 98 reflector is ontworpen volgens het principe van de Single Bounce Clear Sight (SBCS) en is uitgerust met miro zilveren spiegels. Hierdoor wordt het hoogste rendement (98%) van alle beschikbare tuinbouwreflectoren bereikt.

Voorzien van verstelbare zijreflectoren voor betere overlapping en om muurverliezen te minimaliseren. Vanwege het open ontwerp van de reflector wordt de lamp passief gekoeld, wat een voordeel is voor de levensduur en de efficiëntie van de lamp. Er is een 50mm-aansluiting op de reflector die kan worden gebruikt om de kamertemperatuur aanzienlijk te verlagen door de lucht actief af te zuigen. Er zijn ook optionele add-on reflectoren beschikbaar die kunnen worden geplaatst om het muurverlies nog meer te minimaliseren. Deze reflector is vervangbaar.

Deze reflector heeft dezelfde kenmerken als de Alpha Optics 98, maar wordt geleverd met een extra Nanobuis gemaakt van Ultra Clear Glass met anti-reflectie Nano-coating. Als resultaat van deze technieken wordt de hoogste lichttransmissie van 99% bereikt. De totale efficiëntie van de reflector in combinatie met de NanoTube is 97%. Dit is hoger dan elke ander armatuur.

Omdat de luchtinlaat en -uitlaat parallel zijn aangesloten, in plaats van in serie zoals bij conventionele luchtgekoelde reflectoren, zal elke lamp op de optimale temperatuur branden in plaats van te koud of te heet. Dankzij het gesloten koelsysteem zijn de Nanotubes ideaal om de kamertemperatuur aanzienlijk te verlagen in combinatie met CO2-systemen.