DIMLUX EXPERT SERIE

Dimlux Expert Series 315W Full Spectrum

Dimlux Expert Series 600W EL UHF NANOTUBE

DimLux Expert Series 1000W DE EL UHF NanoTube

DimLux Expert Series 630W Dual Full Spectrum

OPTIMALE CONTROLE,
MAXIMALE PRESTATIES!

De DimLux Expert Serie is het meest geavanceerde en complete verlichtingssysteem op de markt. De DimLux Expert Serie combineert het beste van twee werelden. De Alpha Optics 98 Reflector in combinatie met de Xtreme ballast is een volledig armatuur met de hoogste reflector efficiëntie en licht output op de markt=

Lees verder

Waarom kiezen voor
dimlux expert series?

  • Zeer plat ontwerp
  • De hoogste output (lichtopbrengst) door de overdrive (boost) en 400V techniek
  • Het grootste dim bereik van alle digitale ballasten
  • Soft-Start, Soft-Dim, Soft-Off functie
  • Handmatig dimbaar in 8 standen inclusief ‘uit’ stand
  • EOL functie (indicatie lampen vervangen)
  • Veiligheidsvoorzieningen tegen kortsluiting, open contact, hoge temperaturen, te laag voltage, te hoog voltage
  • Traploos dimbaar met Maxi Controller
  • Uitgebreide diagnose LED’s
  • Bij actieve afzuiging tot 5*C ruimtetemperatuur verlaging

Unieke eigenschappen

 

ALPHA OPTICS REFLECTOR 98

Hoogste reflectie op de markt. Door de SBCS techniek wordt de licht straal maar 1x weerkaatst in de reflector. De lichtstraal kan niet terug in de lamp kaatsen.

VERTSELBARE REFLECTOREN

De reflector is aan beide zijden onafhankelijk verstelbaar in 2 standen. Dit geeft bv bij verlichting in de nabijheid van muren een meeropbrengst.

DIM EN BOOST

De boostfunctie produceerd een ongeëvenaarde hoeveelheid licht. Met de dimfunctie kan de lichtopbrengst precies aangepast worden op de lichtbehoefte van het gewas.

ø 50MM ACTIEVE AFZUIGING

Er zit een 50mm aansluiting op de reflector waardoor actief warme lucht afgezogen kan worden om de ruimtetemperatuur.

VERKRIJGBAAR MET NANOTUBE

Voert nog meer convectie warmte af met maar 1% verlies aan licht.

Alpha optics 98 reflector

De Alpha Optics 98 reflector is ontworpen volgens het Single Bounce Clear Sight (SBCS) principe en is uitgevoerd met Miro Silver spiegels. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke efficiëntie (98%) behaald van alle beschikbare horticultuur reflectoren. Voor betere overlapping en om wandverliezen te minimaliseren is de reflector voorzien van verstelbare zijreflectoren. Door het open reflector ontwerp wordt de lamp passief gekoeld wat de

levensduur en de efficiëntie van de lamp ten goede komt. Er zit een 50mm aansluiting op de reflector waardoor actief warme lucht afgezogen kan worden om de ruimtetemperatuur aanzienlijk te verlagen. Tevens kunnen er los verkrijgbare opzet reflectoren (ADD-ON) geplaatst worden om de wandverliezen nog meer te reduceren. Te gebruiken met 250- 750W lampen. De reflector is vervangbaar.

MEER LICHT
(SBCS)
(ADD-ON) VERSTELBARE REFLECTOREN
MINDER
WARMTE
OPTIMALE
LUCHTFLOW

Dimlux Interlinkkabel

DimLux Interlink kabel om DimLux armaturen met de DimLux Maxi Controller en met andere DimLux armaturen te verbinden. Deze DimLux Interlink kabel heeft aan beide uiteinden een plug.

Add-on reflectors

Dimlux add-on reflectors kunnen aan een zijde van de reflector worden geplaatst om lichtverlies tegen muren te beperken.

HOE WERKT HET?

DimLux Xtreme Ballast

De DimLux Xtreme ballast heeft door de overdrive techniek (boost) in combinatie met de 400V aansturing de hoogst haalbare lichtopbrengst. De DimLux Xtreme Serie 600-400W is een ballast die zowel geschikt is voor 600W als 400W lampen, kiezen hoeft niet meer.

Lees verder